Comments Off on Welke koffie is het beste?

Welke koffie is het beste?

2018
05.02

Koffie komt in allerlei vormen, soorten en mate. Als je in de supermarkt vraagt naar de koffie, wordt je naar een pad gebracht met wel meer dan 100 verschillende verpakkingen. De keuze is reuze wordt er dan nog leuk bij gezegd. De keuze is lastig, en het hangt totaal af van welke soort koffie je houdt en wat voor een apparaat je thuis hebt. Vroeger was er één soort koffie, filterkoffie in een rode verpakking. Meer keuze was er niet, filterkoffie. Daarvoor nog moest je zelf de koffie vermalen in een bonenmaler, maar daarna kwamen de filterkoffie in verpakkingen in de supermarkt te liggen. Tegenwoordig kan je kiezen uit een scala van koffie, van bonen tot filter en van koffie pads tot koffie cups.

Veel mensen hebben tegenwoordig een koffiezetapparaat waarbij je maar 1 kop koffie per keer kan zetten. Dit komt omdat mensen steeds meer koffie en daarbij steeds meer unieke en speciale koffie willen drinken. Dit zet je dan niet direct voor twaalf kopjes, maar juist voor maar 1 kopje. Zo kan iedereen de koffie kiezen waar zij van houden en die zij lekker vinden. Een goed voorbeeld daarvan zin de koffie cups nespresso. Nespresso heeft een enorm scala aan verschillende koffiesmaken. Je kan kiezen voor een zachte smaak, maar ook voor een sterke smaak. Koffiebonen uit Afrika, Argentinië of China, je kan het niet gek genoeg verzinnen of nespresso heeft het wel.

Omdat Nespresso hiermee zoveel succes heeft gehad, zijn er veel alternatieven voor deze koffiecups op de markt gekomen. Veel bedrijven maken de koffiecups en de smaken na. Zo kan je voor minder geld ook een lekker smaakje kopen. De cups van Nespresso zijn namelijk wat aan de hoge prijs. Daarnaast zijn er ook nog veel andere soorten koffie, zoals de koffiepads. Waarbij je een soort kussentje in het apparaat legt waardoor water druppelt zodat je koffie krijgt.

Comments are closed.